Down to earth aura reading / healing – Breens – Naarden

Op zoek naar een aurareader die nuchtere uitleg geeft inzake jouw levensthema’s voor meer emotionele- en mentale balans? Bij Emilie Breens kun je hiervoor terecht. Meer informatie via breens.eu , 06 – 20 30 94 84 of mail je vragen naar info@breens.eu

Wat is aura readen?

Vanuit de oosterse filosofie en ook vanuit de quantum fysica bezien, heb je naast je fysieke lichaam ook nog een ander lichaam, een energetisch lichaam. Dat lichaam bestaat uit allerlei energiedeeltjes , in de aura en chakra’s, en is niet met het fysieke oog zichtbaar. Die energie/informatie bevat o.a. ervaringen / emoties uit je verleden. Maar ook thema’s voor je persoonlijke groei en geeft het ook aan in welk gebied je potentiele mogelijkheden liggen. Emilie Breens leest intuïtief jouw energieveld. Door dit te benoemen draagt dit bij tot je persoonlijke ontwikkeling.

Emilie Breens

Emilie weet op een verfijnde zuivere wijze de informatie te vertalen naar voor jouw praktische tools om een meer gebalanceerd evenwicht in je emotioneel- en geestelijk leven te krijgen. Met als rode draad dat er naar je potentie en tevens sterke punten wordt gekeken. Zij heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd onder andere bij Aukje van de Vorstenbosch, Hermelijn van der Meijden, en Nienke Binkhorst.

Healing

Naast het aura readen kan Emilie Breens vanuit haar praktijk voor bewustzijns verruiming te Bussum ook desgewenst healings geven voor innerlijke rust en balans.

aanbevelingen

Emilie, de reading die ik van je mocht ontvangen kwam voor mij op een goed moment – je hebt exact de snaar weten te raken welke ik op dat moment nodig had om de nauwe doorgang te vinden. Met je zachte helderheid creëerde je een veilige bedding waardoor ik je kon blijven horen. Ook op het moment dat je twijfelde om uit te spreken wat je zag – je vroeg of ik het wilde horen – ervoer ik je zorgvuldigheid, vervolgens gaf je me een beeld welk mijn kern raakte om deze in de periode daarna zelf uit te pakken. Dank je wel.
Erik
Experiencing Emilie’s readings is such a blessing. Emilie’s readings were fast and clear, strong and soft at the same time, they gave me pointers and clear insights into my current situation in a loving and multy layered way. It is like a healing taking place where she takes you on a visual journey looking into your system and what’s relevant for you in that moment. She has the rare ability to combine rational sharpness and concrete facts with loving words and healing.
Daniela
Dat er meer bestaat tussen hemel en aarde weet ik al jaren. Mijn allereerste reading, ruim 20 jaar geleden was dan ook meteen raak en waar. Bijna niet te evenaren. Dacht ik. Totdat ik intuïtief en gedreven door allerlei vraagstukken in mijn transformatie uitkwam bij Emilie. Bijna een jaar geleden ben ik bij haar geweest en heb de reading mogen opnemen. Deze reading heb ik ervaren als een “ui die laag voor laag werd afgepeld”. Iedere keer weer een laagje met boodschappen die ertoe deden en klopten in diverse fases in mijn leven nu en mogelijk hiervoor…
Michelle 1/2
Ook veel #foodforthought. Enkele maanden geleden heb ik de Reading opnieuw beluisterd en deze raakte me weer net als de eerste keer. En ontdekte ik nieuwe dingen waar ik wat mee kan. Die weer resoneren. Ik sluit niet uit dat ik de reading opnieuw beluister om nog meer wijsheden te ontdekken. Emilie heeft een prettige stem en verwoordt alles duidelijk op basis van wat zij ziet en voelt. Een absolute aanrader!
Michelle 2/2
Vanmiddag voelde als een massage voor mijn ziel, heerlijk! Het zette mij ook aan het denken over de kracht van het sterke en positieve in de ander zien. Vaak gaan hulpverleners op zoek naar het zwakke gedeelte om dat te versterken. Het is ook heel helend voor mensen om je krachten benoemd te krijgen.
Het gaf mij in ieder geval een licht en blij gevoel.
Riemke
De reading sessie met Emilie was voor mij echt een openbaring. Ik heb altijd
al het gevoel gehad dat er meer is in de wereld, dan de
materialistische wereld waar wij in leven. Meer dan de mens in zijn
fysieke gedaante zeg maar.
Emilie verwoordde alles heel helder en duidelijk.
Het voelde voor mij als thuiskomen, de bevestiging, de emoties, alles
viel op zijn plaats.
Bart 1/2
Ik heb de opnames nog een paar keer beluisterd en ook toen, schoot ik
weer in de lach of liet ik weer een traan.
Ik had deze sessie voor geen goud willen missen, deze sessie heeft mij
heel goed gedaan en heeft mij zeker geholpen om alles vanuit een
breder perspectief te overzien.
Door meditatie probeer ik dit nog verder uit te breiden en te versterken.
Hartelijk dank Emilie voor deze fijne sessie.
Bart 2/2
De aura reading door Emilie was een prachtige ervaring! Het was voor mij de eerste keer en ik ga het zeker vaker doen. Emilie weet de beelden die ze ziet zo mooi te vertalen, het is verrassend en met een lach en een traan. Het heeft me laten zien waar ik sta, wie ik ben en waar ik naartoe kan gaan.
Het heeft me dichter bij mezelf gebracht. Heerlijk, veel dank Emilie!
Sharon
Emilie… warm, zachtaardig en hartelijk, met een prachtige gave om je innerlijke ziel vanaf de andere kant van de spiegel te lezen.”
Ik ben je dankbaar voor dit leermoment, waarin je mijn aura en chakra’s zo mooi raakte en zeer treffend vertaalde in puzzelstukjes die ik zo in elkaar kon zetten. Mijn pad is rechtsaf gegaan, met veel positieve energie aan mijn zijde en een zonnige toekomst in het vooruitzicht.
Jouw reading was een bijzonder mooie en fijne ervaring en ik hoop dat je er nog veel mensen mee kan helpen, Emilie.
Erna
Zonder echt te weten wat ik kon verwachten stapte ik bij Emilie binnen. Ongelooflijk hoe zij vervolgens op een zeer beeldende manier mij neerzette en inzichten gaf en bepaalde ideeen en gevoelens die ik al had bevestigde.
Voor mij persoonlijk mocht het meer onomwonden maar kan me voorstellen dat niet iedereen dat fijn vindt.
Gerdien
Op aanraden van een collega heb ik contact gezocht met Emilie voor een readingsessie.
Het spirituele was voor mij nog geheel onbekend waardoor ik nogal wat zenuwen ervaarde. Emilie stelde mij bij binnenkomst direct op mijn gemak met haar stem en uitleg. De readingsessie vindt plaats in een prettige en rustige omgeving. Emilie neemt ruim de tijd voor je en staat open voor vragen wanneer je meer verduidelijking wil. Naderhand krijg je alle tijd om te evalueren en even te landen. Ik ben onwijs blij met het resultaat en de kennis die ik over mijzelf heb opgedaan. Ook weet ik nu goed waar ik mijn focus de komende periode op kan leggen om een nog gelukkiger leven te leiden. Dankjewel Emilie!
Nina
Previous
Next

contact

Emilie Breens
info@breens.eu
06 – 20 30 94 84


Instagram


Pinterest


Linkedin